A Real Madridból erősített a Ferencváros

Rudolf Gergely Győrbe, Koman Vladimir Oroszországba igazolt, míg a Ferencváros a Real Madridból erősített.

KG
2013. 09. 03. 8:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapja arról számolt be, hogy a 28 éves futballista hétfő este, két órával az átigazolási határidő lejárta előtt közös megegyezéssel felbontotta szerződését a Diósgyőrrel, nem sokkal ezt követően pedig három évre kötelezte el magát a győriekhez.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni, hiszen Magyarország egyik legjobb csapatához igazoltam. Tudom, hogy egy jó társaságba kerülök, szeretnék hasznos tagja lenni az együttesnek, és segíteni az ETO-t abban, hogy elérje a céljait” – nyilatkozta a 24-szeres válogatott Rudolf, aki 18 mérkőzésen mindössze egyetlen gólt szerzett Diósgyőrben.

A bajnokságban jelenleg harmadik Ferencváros a Real Madridtól szerződtetett védőt: a 26 éves David Mateos hároméves szerződést kötött a zöld-fehérekkel.

Mateos az elmúlt idényben a Real Madrid második együttesét erősítette, korábban két alkalommal is pályára lépett az akkor még a portugál José Mourinho által irányított csapatban: a 2010–11-es idényben az Ajax Amsterdam elleni Bajnokok Ligája összecsapáson, valamint egy Király Kupa-találkozón.

Koman Vladimir az orosz labdarúgó-bajnokság újoncánál, az FK Ural együttesénél folytatja pályafutását. A 29-szeres válogatott futballista az FK Krasznodartól az év végéig kölcsönbe kerül az együtteshez – írta volt klubja honlapja.

Koman a világbajnoki selejtezők után a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva ellen mutatkozhat be új csapatában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.