Edzőváltás Hamburgban

A csapat az eddigi öt fordulóban csupán négy pontot szerzett, és a legutóbbi, szombati bajnokin 6–2-re kikapott a Borussia Dortmund otthonában.

BL
2013. 09. 17. 7:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub keddi sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy ideiglenesen az utánpótláscsapatok két trénere, az argentin Rodolfo Esteban Cardoso és a ghánai Otto Addo irányítja a szakmai munkát. Oliver Kreuzer sportigazgató elmondta: cél, hogy minél előbb megtalálják a 45 esztendős Fink utódját. Hozzátette: Fink nagyon csalódott volt a döntés miatt, melyet elmondása szerint nem várt.

A csapat az eddigi öt fordulóban csupán négy pontot szerzett, ezzel a 15. helyen áll, gólkülönbsége 10–15, és a legutóbbi, szombati bajnokin 6–2-re kikapott a Borussia Dortmund otthonában.

A Hamburg az egyetlen klub a Bundesliga 1963 óta íródó történelmében, amely minden idényben az élvonalban szerepelt.

Sajtóértesülések szerint a vezetők már tárgyalásokat kezdeményeztek a Hertha BSC és a Hoffenheim korábbi trénerével, Markus Babbellel, de további jelöltek is vannak, köztük Holger Stanislawski, a Hoffenheim és a Köln, valamint Franco Foda, a Kaiserslautern volt edzője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.