Eto'o nem akar többé válogatott lenni?

Lapértesülés szerint nem lép többé pályára hazája színeiben Samuel Eto'o, a kameruni válogatott futballsztárja.

WL
2013. 09. 09. 15:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A L,Equipe francia sportnapilap hétfőn arról számolt be, hogy a nemrég az orosz Anzsi Mahacskalától a Chelsea-hez igazolt csatár hivatalosan családi okokkal indokolta döntését, amelyet vasárnap a Líbia elleni világbajnoki selejtezőn aratott 1–0-ás győzelem után közölt társaival az öltözőben.

Az ügy hátterében ugyanakkor valószínűleg az áll, hogy a négyszer Afrika legjobbjává választott, 32 éves csapatkapitány a múlt héten többször is vitába keveredett Volker Finke szövetségi kapitánnyal, mert a német szakember a követelése ellenére nem tette be a nemzeti együttesbe Carlos Kameni kapust és a csatár Achille Webót.

A „Szelídíthetetlen Oroszlánok” hétvégi sikerükkel bejutottak a kontinentális vb-kvalifikáció utolsó körébe, amelyre októberben és novemberben kerül sor.

A tavaly szeptemberben a válogatottságot egyszer már lemondó Eto\'o 114 meccsen 56 gólt szerzett kameruni színekben, és három világbajnokságon lépett pályára (1998, 2002, 2010).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.