Hagi esélyesebbnek tartja a románokat

A ma esti bukaresti visszavágón Hagi esélyesebbnek érzi a román válogatottat, szerinte a magyarok Dzsudzsák Balázsban bízhatnak.

TAN
2013. 09. 06. 12:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gheorghe Hagi tavasszal Budapesten megjósolta, hogy döntetlen eredménnyel zárul majd a magyar–román vb-selejtező. A bukaresti visszavágót megelőző médiahisztériából igyekszik kivonni magát, ám a magyar FFT főszerkesztőjének exkluzív interjút adott Konstancán, ahol a Kelet Csillagai Kupa U16-os nemzetközi tornáján vett részt. „Talán a kontrákban bízhatnak, a pontrúgásokban és abban, hogy Dzsudzsák Balázs csinál valami váratlant” – nyilatkozta a legendás labdarúgó, majd megjegyezte, Pintér Tibor kiváló középpályás nélkül „nagy bajban lesznek a magyarok”. Az első gólnak óriási jelentősége lesz, aki először gólt szerez, valószínűleg az fog nyerni – teszi hozzá.

A konstanci kupát a korábbi 125-szörös román válogatott világsztár saját futballakadémiája szervezte. A Puskás Akadémia második helyezést ért el Hagi csapata ellen. Erről azt mondta, hogy „nagyszerűen játszott a magyar csapat” és „nem lett volna érdemtelen az ő győzelmük sem”.

A teljes interjút itt olvashatják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.