Hihetetlen versenyen van túl Hajdú

Hajdú Jonatán öt aranyérmet szerzett a hétvégi Olimpiai Reménységek Versenyén. A fiatal kenus az összes számot megnyerte, amin elindult.

TK
2013. 09. 16. 19:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiválóan szerepelt a magyar kajak-kenu válogatott a racicei Olimpiai Reménységek Versenyén: 63 érmet gyűjtöttek. Közölük is kiemelkedik Hajdú Jonatán teljesítménye, aki öt aranyér-met nyert, minden számban győzött, ahol elindult. Hajdú pénteken az 1000 méteres számokban egyesben, párosban és négyesben is aranyat nyert, majd szombaton 500 méteren sem talált legyőzőre, a befejező napon pedig 200 méteren is első lett.

„Hajdú idén eddig sikert sikerre halmoz, a poznani ifjúsági Európa-bajnokságon például 200 méteren nyert aranyérmet, ebben a számban korábban ez még ifi Eb-n magyar kenusnak nem sikerült. Hajdú kiváló formában érkezett az ifjúsági és U23-as világbajnokságra, ahol szintén nem elégedett meg pusztán egy aranyéremmel. Az Új Európa Alapítvány támogatottja C-2 1000 méteren Khaut Kristóffal párban lett első, majd C-1 200 méteren sem talált legyőzőre, így alaposan kivette a részét a magyar válogatott éremhalmozásából” – emlékeztet a Mol-csapat honlapja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.