„Megtört” az Egervári-csapat

Már a keddi, észtek elleni világbajnoki selejtezőre készül a magyar labdarúgó-válogatott, Egervári Sándor szövetségi kapitány dolgát nehezíti, hogy több játékosa sérült.

PR
2013. 09. 07. 20:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Mlsz.hu beszámolója szerint a pénteki, 3–0-s román sikerrel zárult bukaresti vb-selejtező után, szombat hajnali fél 3-kor érkezett meg a csapat a telki edzőtáborba. A szombati edzést öten is kénytelenek voltak kihagyni: a Romániában lecserélt Varga József és Koman Vladimir – akik orvosi vizsgálattal indították a napot –, valamint a fájdalomra panaszkodó Dzsudzsák Balázs és Vanczák Vilmos.

Korcsmár Zsolt ugyancsak sérült, de mivel Bukarestben begyűjtötte a második sárga lapját, ezért az észtek ellen eltiltás miatt amúgy sem számíthat rá Egervári Sándor, akinek három nap alatt kell felráznia a játékosokat a romániai kudarc okozta levertségből. A magyar csapat kedden 20.30-tól a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a pénteken Hollandiával 2–2-t játszott észt együttest.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.