Messi besegít Madridban

Az FC Barcelonának, a Real Madrid nagy futballellenlábasának argentin sztárja, Lionel Messi is segíti Madrid pályázatát a 2020-as nyári olimpia rendezési jogának elnyeréséért.

LM
2013. 09. 04. 2:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katalán együttes kiválósága nemcsak általánosságban támogatja a spanyol főváros ez irányú törekvését, hanem beszállt a hajrájához érkezett kampányba is. „Hitem szerint a sport egészének jó, ha nyer Madrid. Nemcsak a város érdemelné meg, hogy házigazda legyen, hanem a rengeteg kiváló spanyol sportoló is” – jelentette ki az Aranylabdát a legutóbbi négy alkalommal kiérdemlő klasszis labdarúgó, amikor az argentin válogatott edzőtáborozására Buenos Airesbe érkezett. Messi a nyilatkozatát a 2020-as madridi kandidálást népszerűsítő mezt viselve, kezében a pályázat zászlaját tartva adta a repülőtéren.

Hogy Madrid, Isztambul vagy Tokió lesz-e a befutó, arról az argentin fővárosban dönt szombat este a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.