6 centis izomszakadás van Messi combjában

Január 5-én játszhat Lionel Messi legközelebb – az aranycipős argentin combjában 6 centis izomszakadás van.

BuL
2013. 11. 22. 17:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mundo Deportivo katalán sportnapilap részletes tanulmányt mutatott be Lionel Messi sérüléséről, és azt állítja, az argentin klasszis nem tudja lecsökkenteni a regenerálódási idejét.

A lap szerint a támadó bal combjában hat centiméteres izomszakadás van, ami gyakorlatilag kizárja, hogy idő előtt visszatérjen a pályára.

A játékos részt vett szerdán az Aranycipő-díjátadón, és úgy tűnt, hogy nem szenved már semmiféle fájdalomtól.

A Barcelona támadója az argentin gyógytornász Luis Garcíával dolgozik a mihamarabbi felépülése érdekében, és a lap szerint a folyamat részeként napi három foglalkozáson esik át.

Messi azt reméli, hogy szerepelni tud majd a Barcelona első 2014-es mérkőzésén, amelyre január 5-én, az Elche ellen kerül sor, de a héten korábban már elmondta, a legfontosabb, hogy teljesen felépüljön, mielőtt újra pályára lép a csapatában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.