A Haladás a Puskásban alázta a Fradit

A zöld-fehérek rendkívül gyenge játékkal rukkoltak elő. A vendégek győzelmükkel felléptek a dobogóra.

GB
2013. 11. 10. 17:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Haladás korán vezetést szerzett, ami érezhetően megzavarta a Ferencvárost, amely az első félidőben kapura lövésig sem jutott az előnye birtokában visszazáró és gyors ellentámadásokra berendezkedő Haladás ellen. A szombathelyiek sokkal veszélyesebben futballoztak, és sikerült másodszor is betalálniuk. A fordulás után sem változott a játék képe, a hazaiak átütőerő nélkül próbálkoztak, de a Haladás Halmosi második találatával végleg eldöntötte a három pont sorsát.

A Kecskemét–Újpest találkozó első félideje két gyors góllal kezdődött, majd több kecskeméti gólszerzési lehetőség kimaradt a félidőig. A második játékrész elején Vasiljevic műesésért megkapta második sárga lapját, ezért tíz főre fogyatkozott a vendégcsapat. Az emberelőnyben a Kecskemét nem tudott komoly gólhelyzetet kialakítani az Újpest kapuja előtt, sőt a vendégek veszélyesebben futballoztak, gól viszont egyik oldalon sem született.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Ferencváros–Szombathelyi Haladás 0–3 (0-2)

Puskás Ferenc Stadion, 5000 néző, v.: Fábián
gólszerzők: Halmosi (10., 64.), Ugrai (22.)
sárga lap: Besic (55.), Busai (86.), illetve Radó (8.), Guzmics (17.), Iszlai (39.), Németh M. (88.)

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano–Újpest FC 1-1 (1-1)

Kecskemét, 2000 néző, v.: Bognár
gólszerzők: Balázs Zs. (9.), illetve Vukasovic (3. - öngól)
sárga lap: Karan (42.), illetve Vasiljevic (45.)
kiállítva: Vasiljevic (47.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.