Az utolsó pillanatban ikszelt a Honvéd

A Budapest Honvéd a 95. percben szerzett góllal mentett pontot a vendég Kecskemét ellen.

VZ
2013. 11. 29. 20:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A meccs előtt megkoszorúzták Bozsik József egykori kispesti labdarúgó emléktábláját a róla elnevezett stadionban.

Az első félidő nagy részében mezőnyjáték zajlott a pályán, a Honvéd valamivel veszélyesebb volt, többször jutott el a kecskeméti kapu elé, gólt azonban nem sikerült szereznie. A szünet után egy darabig nem változott jelentősen a játék képe, majd a hajrához közeledve a vendégek nagyobb tempóra kapcsoltak, s váratlanul egy átlövéssel megszerezték a vezetést. A Honvéd nem adta fel, az utolsó tíz percben nagy erőkkel támadott, s másodpercekkel a lefújás előtt sikerült egyenlítenie.

Bozsik Stadion, 1000 néző, v: Becséri
gólszerzők: Holender (95.), illetve Gréczi (77.)
sárga lap: Alcibiade (74.), Job (90.), illetve Gréczi (25.), Patvaros (54.), Varga R. (65.), Balázs Zs. (87.)

Honvéd:
Kemenes – Ikenne-King, Lovric, Baráth, Alcibiade – Job, D. Diarra (Lőrinczy, 80.), Hidi – Daud, Perea, Vernes (Holender, 62.)

Kecskemét:
Németh V. – Mogyorósi, Karan, Varga R., Farkas A. – Gréczi (Póti, 82.), Vukasovic, Patvaros (Bulajic, 90.), Gyagya, Forró (Nagy P., 82.) – Balázs Zs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.