BL: Lazán nyert a Veszprém

Továbbra is százszázalékos az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda BL-ben, a szentpéterváriakat is könnyedén verték.

2013. 11. 30. 19:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

BL, A csoport, 7. forduló:
MKB-MVM Veszprém – Szanktpetyerburg (orosz) 29-20 (13-7)

A veszprémiek eddig pontot sem hullajtottak, a szentpéterváriak viszont egyetlen egyet sem szereztek, a két csapat október 19-i, oroszországi mérkőzésén pedig simán, 28-15-re nyert a magyar bajnok. Ugyan a siker azt jelenti, hogy a Veszprém matematikailag is bejutott a nyolcaddöntőbe, a veszprémiek célja a csoportelsőség, amely kedvező kiemelést biztosít a kieséses szakaszra.

A BL-ben most hosszú szünet következik, a Veszprém február 9-én legnagyobb riválisa, a német Rhein-Neckar Löwen mannheimi otthonában lép pályára. Mivel a csoportmásodik már három pontot veszített, ezért a magyar csapat kedvező pozícióját még egy ottani vereséggel is megtartja, egy esetleges idegenbeli siker pedig azonnali csoportelsőséget jelentene.

Később: Celje (szlovén)–Croatia Zagreb (horvát) 20.30
csütörtökön játszották:
Zaporizzsja (ukrán) – Rhein-Neckar Löwen (német) 26-32 (10-15)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.