Elszakadt a világsztár keresztszalagja

Lindsey Vonn a Denver közelében található síközpontban, lesiklótréning közben bukott.

TK
2013. 11. 21. 13:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lindsey Vonn a Denver közelében található síközpontban, lesiklótréning közben bukott. Az amerikai csapat arról tájékoztatott, hogy a sportoló néhány napig pihen, mielőtt megkezdik a kezelését, a visszatérése pedig attól függ, hogy miként reagál a terápiára. A csapat közleménye nem tért ki arra, mi lehet a legkorábbi időpont, amikor sztárversenyzője újra edzhet, és arra sem, hogy van-e esélye szerepelni a februári szocsi téli olimpián.

Vonn a februári világbajnokságon is súlyos balesetet szenvedett a lesiklóversenyen. Akkor szintén a jobb térdében az oldalsó és a keresztszalag is elszakadt, emellett sípcsonttörést is szenvedett. A 29 éves sportolót akkor megműtötték, és már a visszatérésre készült, amelyre a jövő héten a női világkupa-sorozat Beaver Creek-i állomásán került volna sor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.