Elvesztette az első helyet a Videoton

Diósgyőrben csak 2–2-es döntetlent tudott elérni, ezzel a Debrecen lett az őszi bajnok.

BL
2013. 11. 24. 17:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt perc elteltével két gólt is láthattak a nézők. Mindkét csapat a támadójátékra helyezte a hangsúlyt, s a fehérváriak fél óra után Kovács szép egyéni megoldásával másodszor is vezetést szereztek. A szünet után is lüktető volt a játék, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A DVTK szabadrúgásgóllal egyenlített, és a látottak alapján elmondható, hogy igazságos eredmény született. A forduló előtt még listavezető Videoton ezzel a döntetlennel a Debrecen mögé szorult a tabellán.

Diósgyőri VTK – Videoton FC 2–2 (1–2)
Diósgyőr, 5500 néző, v: Vad II
gólszerzők: Bacsa (5.), Gohér (72.), illetve Kleinheisler (1.), Kovács I. (30.)
sárga lap: Eperjesi (33.), Barczi (38.), Elek Á. (68.), illetve Juhász R. (77.)
DVTK: Rajic – Kádár, Gohér, Vadász V., Eperjesi – Kostic, Nikházi (Batioja, 70.), Elek Á., Barczi (Gosztonyi, 70.) – Bacsa, Futács
Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira – Caneira, V. Gomes, Kleinheisler (Oliveira, 68.), Kovács I. (Gyurcsó, 84.), Nildo – Zé Luis

A szombati mérkőzésekről itt olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.