Évekre eldőlt a Barcelona-mezfelirat vitája

A spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapata további két évig, 2016-ig hirdeti mezén az UNICEF-et.

BuL
2013. 11. 12. 20:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eddigi szerződés jövőre járt volna le, s a klub vezetői kedden döntöttek a hosszabbítás mellett, ami évi kétmillió dolláros kiadást jelent a katalánoknak.

A Barca és az UNICEF együttműködése 2006 óta tart, a név eleinte a játékosok mellkasán volt olvasható, ám 2011-ben a mez hátára került, miután az egyesület évi 30 millió eurót hozó szponzori megállapodást kötött a Qatar Sports Investment szervezettel (azóta már a Qatar Airwayst hirdetik a játékosok). Az utóbbi kontraktus élénk visszatetszést váltott ki a szurkolóknál, mivel ez volt az első alkalom a klub történetében, hogy üzleti vállalkozás került a Barcelona-trikókra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.