Ha a megye 3-ban ekkora gólt tudnak lőni...

Vannak még szépségei a magyar futballnak, bár nem biztos, hogy azokat a kirakatban kell keresni.

WL
2013. 11. 15. 7:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Epöl-Máriahalom a Kesztölccel játszott a Komárom-Esztergom megyei harmadosztályban, a mérkőzésen a nézők nem akármilyen bombagólt láthattak. A hazaiak játékosa Paxián Gergő mintegy negyven méterről lövésre szánta el magát, a labda a felső lécről pattant a gólvonal mögé.

A klasszikus angol foci legszebb pillanatait idéző gól láttán még a kispestiek egykori bombázója, Plókai Attila vagy a fradista Hrutka János szíve is összeszorult volna, utoljára tőlük láthattunk hasonlóan nagy gólokat magyar pályán.

Közhely, de ha a megye 3-ban vitézkedő játékos mozdulatát valamelyik topbajnokságban mutatják be, akár a sporttelevíziók év végi összefoglalójába is beférhetett volna a találat. Lehet, még a magyar válogatottba is behívták volna a srácot, szükség lenne ugyanis az ilyen vállalkozó kedvű játékosokra – nyilván egy magasabb szinten –, akik nem ijednek meg a lehetetlennek tűnő helyzetektől sem.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.