Hiába vezetett két góllal a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia csapata hazai környezetben 2–2-es döntetlent játszott a Kecskemét együttesével.

TK
2013. 11. 22. 20:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aktívan kezdett a kiesőzónából menekülő Puskás Akadémia, amely az első negyedóra végén Haraszti szabadrúgásgóljával megszerezte a vezetést. A Kecskemét csak néhány perccel később lett úrrá zavarán, a félidő végéig pedig kiegyenlített, de nem túl pergő ritmusú játék folyt a pályán.

A szünet után a vendégek fejben az öltözőben maradtak, az agilisan játszó Gallardo révén pedig növelte előnyét a hazai együttes. A Kecskemét a játékrész derekától egyre veszélyesebben futballozott, és a hajrá előtt szépített, sőt négy perccel később Barry bombagóljával egyenlített is.

Az utolsó percekben már egyik fél sem tudott újítani, így igazságos döntetlennel zárult a találkozó, melyen a KTE örülhetett jobban a pontszerzésnek.

Puskás Akadémia – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 2–2 (1-0)
gólszerzők: Haraszti (16.), Gallardo (46.), illetve Gréczi (76.), Barry (80.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.