Kikapott a Pécstől a Fradi

A vendég Pécs, bár korán hátrányba került, végül egy-egy öngóllal és 11-essel 2-1-re legyőzte a Ferencvárost.

2013. 11. 30. 21:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pécs sorozatban ötödik mérkőzésén maradt veretlen, idegenben pedig egymás után harmadik összecsapását nyerte meg. Mostani sikerükkel a fővárosiakat is megelőzve az ötödik helyre jöttek fel a tabellán. OTP Bank Liga,

16. forduló:
Ferencváros - PMFC-Matias 1-2 (1-2)

Puskás Ferenc Stadion, 3000 néző, v.: Farkas
gólszerzők: Böde (6.), illetve Mateos Ramajo (13.), Koller K. (40., 11-esből)
sárga lap: Jovanovic (16.), Jenner (59.), Bönig (90.), Besic (93.), illetve Frőhlich (45.), Koller K. (62.), Márkvárt (66.), Uzoma (88.)

Ferencváros:

Jova - Jovanovic (Valpoort, 83.), Mateos Ramajo, Besic, Bönig - Somália, Gyömbér, Böde, Gerson, Jenner - Diallo (Tuijp, 91.)

PMFC-Matias:

Dibusz - Fodor, Balogh B., Romic, Uzoma - Szatmári L., Koller K., Frőhlich (Márkvárt, 59.), Mohl, Kővári (Wittrédi, 71.) - Pölöskey P. (Nagy J., 82.)

Jól kezdett a Ferencváros, korán vezetést szerzett, de Mateos Ramajo öngólja után ismét egyenlő lett az állás. Ezután is a hazaiak voltak veszélyesebbek, egyszer a kapufa mentette meg a pécsieket a góltól, mégis ők szereztek vezetést a szünet előtt büntetőből. A második félidőben is a Ferencváros támadott többet, de nem találta a pécsiek szervezett védekezésének ellenszerét, így nem sikerült pontot szereznie.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.