Klopp és Guardiola csapata egymásnak feszül

Egy friss közvélemény-kutatás szerint a németek többsége jobb edzőnek tartja Jürgen Kloppot Pep Guardiolánál.

WL
2013. 11. 20. 18:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1013 megkérdezett 44 százaléka voksolt a német trénerre a „Ki a jobb edző?” kérdésre reagálva, míg a spanyol szakembert csupán 16 százalékuk favorizálta. Negyven százalék azt mondta: egyformán jó edzőnek tartja mindkettőjüket. Érdekesség, hogy a magukat Bayern-szurkolónak vallók közül is sokan (21 százalék) szavaztak a honfitárs Kloppra.

Utóbbi edzőre a szenvedély, a támadófutball és a modern futball tekintetében is többen asszociálnak, Guardiola csak a taktikai érettség terén kapott több voksot.

A szombati, dortmundi rangadó kapcsán 57 százalék a jelenleg második BVB sikerének örülne jobban, a bajorokért pedig csupán 15 százalékuk szorít.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.