Messinek most ez a legfontosabb

Lionel Messi már a visszatérésére gondol azok után, hogy vasárnap este részleges combizomszakadást szenvedett.

TK
2013. 11. 13. 14:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FC Barcelona argentin támadója, a legutóbbi négy Aranylabda-szavazás győztese várhatóan hat-nyolc hetet kénytelen kihagyni. „Az újabb sérülés után a következő hetekben teljes egészében a rehabilitáción fogok dolgozni. Nagy kár, hogy pillanatnyilag nem állhatok a csapatom rendelkezésére” – írta Facebook-oldalán a 26 éves Messi.

A játékos újra és újra bajlódik a combjával, a mostani szezonban eddig már kétszer is kidőlt, de az előző idény végén is pihenni kényszerült. Karácsonyig a csatár két Bajnokok Ligája-mérkőzést (az Ajax Amsterdam és a Celtic Glasgow ellenit) és négy bajnokit hagy ki.

„Az a legfontosabb, hogy teljesen rendbe jöjjek, és ismét tudjam segíteni a társaimat” – fogalmazott a dél-amerikai sztár, és egy kézzel írott üzenetet is megosztott, amelyen az áll: „Mindenkinek köszönöm, aki ezekben az időkben mellettem áll”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.