Műjégpálya: hurrá, órákra vagyunk a nyitástól!

Amire a korcsolyázás minden fővárosi szerelmese tavasz óta vár: csütörtök 16 órakor nyit a városligeti Műjég.

2013. 11. 27. 20:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korcsolyaoktatási programon részt vevőknek már szerdán kinyitott, de csütörtökön a nagyközönség is kicsúszhat a városligeti Műjégpályára – derül ki a népszerű szabadidős centrum Facebook-oldaláról. A késleltetett nyitás időpontja: 16 óra. Ismert, már nyitva kellene lennie a pályának, de a korábbi túl enyhe időjárás miatt ez nem volt lehetséges.

A Műjégpálya hivatalos honlapjáról az is kiderül, hogy az idei szezontól a 6 év alatti gyermekek ingyenesen látogathatják az intézményt, a diákok hétköznap 1000, hétvégén 1500 forintért korcsolyázhatnak, a felnőttek belépője hétköznap 1500, hétvégén 2000 forintba kerül. A belépőkártya letéti díja 500 forint.

Működik majd a korszerű kártyás beléptetőrendszer, a belépőkártyákkal szekrényes öltöző igénybevételére is lehetőség nyílik.

A szolgáltatások árai nem változtak, korcsolyát kölcsönözni 700 forintért lehet óránként, a korcsolyaélezésért 1500 forintot kell fizetni, az 50 perces oktatásért 600 forintot kérnek.

A nyitva tartásról és minden másról ITT olvashatóak további információk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.