Műlábat kapott a győriek játékosa

A 19 éves szerb Natasa Kovacsevics talpra állt a szörnyű kapuvári balesetet követően.

TK
2013. 11. 09. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyerünk, kislány! A szerb kosárlabdázó, Natasa Kovacsevics kész megtenni az első lépéseit azt követően, hogy két hónappal ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett. A válogatott játékosnak térd alatt amputálni kellett a bal lábát” – írta Natasa Kovacsevics fotója mellé a szerb Kurir-info.rs.  „A bátor lány tegnap a Facbeookra töltötte fel a képet, amelyen azt mutatja, hogyan tanul újra járni.”

A szerb forrás is kiemeli Kovacsevics sugárzó optimizmusát, megjegyezve továbbá, hogy története bejárta a világot, s bátorságával, elszántságával az egész világnak példát is mutat, és nem kérdés, hogy hamarosan újra látjuk őt a pályán – írja az NSO.

A győri csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze egy személyautóval. A szerencsétlenség helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző pedig a győri kórházban vesztette életét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.