Phelps visszatér?

Az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége az elmúlt időszakban kétszer ellenőrizte Michael Phelpset.

WL
2013. 11. 15. 9:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves sztár a tavalyi londoni olimpia után vonult vissza. Ha ismét szerepelni akar viadalokon, akkor az első versenye előtt legalább kilenc hónappal újra regisztráltatnia kell magát a doppingellenes programban, máskülönben doppingvétséget követ el, és eltiltás vár rá.

Bob Bowman, a sztár korábbi edzője még októberben annyit közölt, hogy minden idők legsikeresebb úszója ismét látogatja a North Baltimore Aquatic Club tréningeit, de hogy visszatérne, arról nem esett szó.

Az úszó – aki 22-szer állt dobogóra olimpián – korábban azt nyilatkozta, hogy „nem lát a jövőbe”, nem tervez 2016-ig, a riói játékokig, egyáltalán azt sem tudja, mit hoz számára a holnap, így aztán fogalma sincs, hogy fog-e még valaha versenyezni.

Phelps 2016 júniusában – közvetlenül a riói játékok előtt – lesz 31 éves.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.