Ronaldo-barát módosítás az Aranylabda-szavazáson

Jövő péntekig meghosszabbította a FIFA-Aranylabda szavazás határidejét a FIFA.

BuL
2013. 11. 20. 10:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezet azután döntött így, hogy az eredeti, múlt pénteki határidőig beérkezett voksok számával nem volt megelégedve.

A FIFA-Aranylabda győzteséről a válogatottak szövetségi kapitányai, csapatkapitányai és a France Football című szaklap által felkért szakújságírók döntenek. A legtöbb szavazatot kapó játékosok nevét december 9-én hozzák nyilvánosságra, a díjat pedig január 13-án, Zürichben adják át.

Ismert, magyar szövetségi kapitány, mivel nincs, nem ad le voksot, Juhász Roland pedig a Ribéry, Messi, Ibrahimovic triót favorizálta. Azonban a FIFA üzenete szerint most a leadott voksok módosítására is lehetőség van.

Az utóbbi négy évben az FC Barcelona argentin sztárja, az idén sérülése miatt többet már nem játszó Lionel Messi kapta az elismerést, idén pedig a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München francia légiósát, Franck Ribéryt és a Real Madrid támadóját, a portugál válogatottat a világbajnoki pótselejtezőn négy góllal segítő Cristiano Ronaldót tartják a legesélyesebbnek a címre. Ismert, az első határidő után játszották a C. Ronaldo tündöklését hozó vb-pótselejtezőket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.