Saját múzeumot építtet Cristiano Ronaldo

Az épületben többek között a portugál sztár trófeáit állíthatják ki.

WL
2013. 11. 19. 22:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az általában jól informált portugál lap, a Diario de Noticias kedden azt írta, a múzeum Ronaldo szülővárosában, a Madeira szigetén fekvő Funchalban áll majd, és még idén, de legkésőbb 2014 elején felavatják.

„Az ötlet Ronaldóé és az édesanyjáé volt” – idézte az újság a család egyik barátját.

A projekt finanszírozását a hírek szerint maga a játékos vállalta, s az építkezés „nagy titokban” folyik a város kikötőjének közelében. Az épületben többek között a 2008-ban a világ legjobbjának választott, 28 éves futballista által nyert trófeákat állítják ki.

A család barátja szerint a múzeum létrehozásával elsősorban nem magára gondolt a sokszor önteltséggel vádolt labdarúgó, hanem a helyi turizmust szeretné segíteni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.