Siessenek, már lehet venni jegyet a budapesti Eb-re

Csütörtök 14 órától megkezdődik a jövő évi budapesti vízilabda Európa-bajnokság jegyeinek értékesítése.

NT
2013. 11. 21. 16:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kontinensviadal első, csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy belépőkhöz a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján, a www.waterpolo.hu-n keresztül is elérhető Jegyed.hu felületen lehet hozzájutni, s hogy az oldalon bérleteket is lehet majd vásárolni. A szövetség honlapján ehhez a linket Drávucz Rita és Kásás Tamás, az Eb nagykövetei élesítették az eseményen.

A jegyárusítás elindítását a karácsony közelsége is indokolta, mert a szervezők úgy vélik, egy Eb-belépő szép ajándék lehet a fa alatt. Beck György, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVSZ) társelnöke ehhez hozzátette, hogy igyekeztek felkészülni a várható nagy érdeklődésre, ezért pótlelátókat is felállítanak majd az eseménynek otthont adó Hajós–Széchy Sportuszodában.

Kemény Dénes, az MVSZ elnöke a sajtóeseményen emlékeztetett rá, hogy a szervezők már két és fél hónapja dolgoznak, majd azt mondta: az idei vb-n szerzett egy arany- és egy bronzérmet az Európa-bajnokság előtt nem írná alá előre, mert jobbat remél.

Simicskó István sportért felelős államtitkár jelezte, a kormány számára fontos az Eb, s minden segítséget megad ahhoz, hogy minden idők legmagasabb színvonalú kontinensviadalát rendezzék meg Budapesten jövőre.

Az Eb-re július 13. és 26. között kerül majd sor. Budapest 2001 után rendezhet ismét vízilabda kontinensviadalt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.