Szalai nem várhat tovább

Szalai Ádámra műtét, Bogdán Ádámra pedig hosszabb kényszerpihenő vár.

WL
2013. 11. 12. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Schalke honlapjának beszámolója szerint a 25 éves csatár hosszú ideje húzódó kézsérülésével fekszik kés alá kedden, a beavatkozást Michael Raschke professzor végzi majd. Szalai várhatóan a jövő heti Bundesliga-fordulóban már vissza is térhet.

Szalai az augusztusi, PAOK elleni Bajnokok Ligája-selejtezős párharc óta sérülten játszott, akkor a visszavágón két góllal segítette csapatát a győzelemhez és a csoportkörbe jutáshoz.

Komplikációk léptek fel Bogdán Ádám rehabilitációjában, így az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderers magyar válogatott kapusa ebben az évben már biztosan nem lép pályára.

Bogdán október közepén szenvedett részleges térdszalagszakadást, az orvosok akkor hat-tíz hetes kihagyást jósoltak neki. Dougie Freedman vezetőedző azonban a Theboltonnews.com honlapon olvasható interjúban elmondta, hogy a vártnál lassabban gyógyul a hálóőr, így legalább 12-13 hetet kell pihennie.

A Bolton 15 forduló után a 17. helyen áll a 24 csapatos Championshipben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.