Szűken verte a Loki a Puskás Akadémiát

Cvitkovicsék tíz emberrel is közel álltak az egyenlítéshez Debrecenben.

GB
2013. 11. 09. 19:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hamar nekiesett ellenfelének a hazai csapat, és a tizedik percben már Szakály góljának tapsolhattak a debreceni szurkolók. Szűk negyedóra múltán egy gyors kontratámadás végén Tischler révén egyenlített a Puskás Akadémia, de nem sokáig örülhetett a találatnak, mert egy percre rá Hajdúch kapus szabálytalankodott, piros lapot kapott, együttese pedig a megítélt 11-es értékesítésével ismét hátrányba került.

Meglepetésre a felcsútiak kezdtek aktívabban a szünet után, és Czvitkovics kapufás lövése jelezte komoly egyenlítési szándékukat. Később átvette az irányítást a Debrecen, de újabb gól már nem született, noha a hazai csapat mellett a tíz emberrel is bátran küzdő Puskás Akadémiának is adódtak még helyzetei.

OTP Bank Liga, 14. forduló
DVSC-TEVA–Puskás Akadémia 2–1 (2–1)

Debrecen, 2500 néző, v.: Németh Á.
gólszerző: Szakály P. (10.), Volas (28., 11-esből), illetve Tischler (24.)
kiállítva: Hajdúch (25.)
sárga lap: Bódi (60.), Korhut (90.), illetve Fabio (74.), Lencse (77.), Haraszti (83.)

További eredmények:
MTK–Honvéd 1–1 (0–0)
Pécs–Diósgyőr 1–1 (1–0)
Győr–Kaposvár 1–0 (0–0)
Pápa–Paks 1–0 (0–0)
Videoton–Mezőkövesd 1–0 (0–0)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.