Torghelle játszani akar, ezért szerződést bontott a Vidivel

A listavezető Videoton honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott az egykori válogatott csatárral.

KG
2013. 11. 15. 13:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Torghelle Sándor 2012 januárjában igazolt a Videoton FC-hez, amelyben aztán – minden sorozatot egybevéve – 67 mérkőzésen 12 gólt szerzett – írja honlapján a székesfehérvári klub. A mostani szezon eddigi 14 bajnoki fordulójában azonban mindössze 69 perc játéklehetőség jutott neki. Mivel a kialakult helyzet egyik félnek sem volt kedvező, klubunk a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a 31 esztendős játékossal.”

„Torghelle Sándor személyében egy nagyszerű mentalitású, igazi harcos labdarúgót ismertem meg. Jelenleg azonban több támadónk is megelőzi őt a csapatba kerülésért folytatott küzdelemben. Mivel Sándor már nem tartozik a fiatal játékosok közé, megértem, hogy több játéklehetőségre vágyik, és úgy vélem, könnyen fog magának olyan csapatot találni, ahol jóval több játéklehetőséghez jut majd. A továbbiakra sok sikert kívánok a pályafutásához” – mondta a csapat vezetőedzője, José Gomes.

„Úgy érzem, mindenképpen lehet még néhány jó idényem a fociban. A Vidinél azonban az utóbbi időben egyre távolabb kerültem a kezdőcsapattól. Vannak ajánlataim más kluboktól, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan hasznára tudok lenni valamelyik együttesnek” – nyilatkozta Torghelle Sándor.

A Vidi.hu-n található közlemény szerint a klub sok sikert kíván Torghelle Sándornak a további pályafutásához.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.