Újra fogják tölteni Dokovic elemeit

Novak Đoković szerint a sorozatban aratott 22 győzelme jó kiindulási alapot jelent.

NT
2013. 11. 12. 17:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 26 esztendős sztárjátékos két és fél hónapja veretlen, és úgy érzi, lendülete még a hétvégéig kitart – ekkor rendezik ugyanis Belgrádban a csehek elleni Davis-kupadöntőt –, aztán jöhet az „elemek újrafeltöltése”, hogy az Australian Openen ismét győzni tudjon.

„Különösen motivált vagyok, szeretem a munkát, de tudom, pihenésre is szükség van a holtszezonban” – jegyezte Đoković, akinek van némi hiányérzete a 2013-as évet illetően. „Három fontos meccset elveszítettem az idei Grand Slam-tornákon, pedig ezeken mindig győzni akarok! Jövőre ez lesz a fő célpont” – mondta.

Az Australian Open megnyerését követően a Roland Garroson a spanyol Rafael Nadaltól kapott ki az elődöntőben, majd a skót Andy Murrayvel a wimbledoni, Nadallal szemben pedig a US Open-fináléban maradt alul, végül novemberben spanyol riválisa elvette tőle a világranglista első helyét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.