Agyvérzést kapott Akeem Adams

Válságosra fordult Akeem Adamsnek, a Ferencváros szívinfarktuson átesett trinidadi labdarúgójának állapota.

2013. 12. 29. 20:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub hivatalos oldalán arról számolt be vasárnap, hogy a futballista szombaton agyvérzést kapott. „Akeem Adams, a Ferencváros labdarúgójának állapota az orvosok heroikus küzdelme ellenére három hónappal a súlyos szívinfarktust követően a tegnapi nap folyamán válságosra fordult. Akeem a keringését stabilan tartó műszívkezelés mellett jelentős méretű agyvérzést szenvedett el, ami mára veszélybe sodorta a játékos központi idegrendszeri funkcióit” – olvasható a honlapra feltett közleményben.

A 22 éves védő – akit a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezelnek – nyáron igazolt a Ferencvárosba. Szeptember 22-én még pályára lépett az Újpest ellen 301-re megnyert rangadón, három nappal később azonban otthonában szívinfarktust kapott. A kilencszeres trinidadi válogatott játékos ezt követően több műtéten is átesett, majd mivel szíve nem vette át azokat a funkciókat, amelyeket el kellene látnia, műszívre kapcsolták. Októberben a közvetlen életveszély elhárítása érdekében amputálni kellett a bal lábát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.