Aranyérmes a magyar csapat

Aranyérmet nyert a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó az olaszországi Trentóban zajló Universiade pénteki versenynapján.

PR
2013. 12. 20. 19:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Béres Bence, Burján Csaba, Knoch Viktor, Oláh Bence összeállítású csapat a döntőben a kanadai, az orosz és a francia négyest előzte meg, és 6:46.953 perc alatt teljesítette az ötezer méteres távot – a verseny honlapja szerint.
A Heidum Bernadett, Keszler Andrea, Kónya Zsófia, Lajtos Szandra alkotta női együttes bronzérmet nyert, miután a dél-koreaiak és az oroszok mögött, a kínaiakat megelőzve ért célba.

A szombatig tartó Universiadén ez volt a magyar küldöttség második és harmadik érme. Szerdán Heidum nyert ezüstöt 1500 méteren.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.