Ausztriában rendezik a magyar bajnokságot

A hétvégén Ausztriában kerül sor a szabadstílusú sí és hódeszka országos bajnokságára.

BuL
2013. 12. 03. 14:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A versenysorozatban a szervezők tájékoztatása szerint egy osztrák és két franciaországi helyszín szerepel, ezeken profi versenyzők közel 3000 méter magas hegyfalakról, jelöletlen, sziklákkal tagolt pályán csúsznak le.

A közlemény szerint ezúttal a profik mellett az amatőröket is várják, az érdeklődőknek oktatást, túrákat és lavinatréningeket is szerveznek.

Az országos és nemzetközi bajnokság első állomásán, csütörtöktől vasárnapig az ausztriai Bad Gasteinban gyűlnek össze a sízők és a hódeszkások, február 1-jén a franciaországi Vars következik, március 22-én pedig a tíz évvel ezelőtt először megrendezett Naturelle Freeride országos bajnokság helyszínén, Puy Saint Vincent-ban zárul a sorozat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.