Baj van Görbicz térdével

A női kézilabda-válogatott irányítójánál gyulladást találtak, Szegedre vitték kivizsgálásra.

GB
2013. 12. 15. 15:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A németek elleni meccs után Anita fájlalta a bal térdét, ezt követően megvizsgáltam. Pici duzzanatot, gyulladást találtam, nyomásérzékenységet, és hogy kizárjuk, nincs nagyobb probléma a térdében, ezért Szegedre utaztunk és MRI-t készítettünk. Ez azt igazolta, hogy semmilyen strukturális elváltozás nincs a térdében. Most pihentetjük, kezeljük, ezért hagyja ki az edzéseket” – mondta Szikora Gyula csapatorvos a portálnak.

A szakember arra a kérdésre, hogy az irányító játszhat-e a holnapi mérkőzésen, azt válaszolta: „várhatóan igen”.

Görbicz kiválása érzékeny veszteség lenne a magyar válogatott számára. A Németország ellen elvesztett csoportmeccs legjobbjának választott irányító első számúnak számít posztján, és a szerbiai Eb-n eddig ő dobta a legtöbb gólt a magyar csapatban.

Hajdu János szövetségi kapitány szombaton elmondta véleményét az Eb-n látottakról, és a spanyol meccsre is kitért. A nyolcaddöntőről ide kattintva olvashatja el Ballai Attila cikkét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.