Benedek pihenőre küldte a „törzstagokat”

Két barcelonai világbajnok van a szövetségi kapitány hétfőn nyilvánosságra hozott legfrissebb meghívottjainak sorában.

TK
2013. 12. 16. 14:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

December 20-én és 21-én idei utolsó összetartását tartja a magyar válogatott. Benedek Tibor szociális érzékenységéről tanúskodik, hogy a szezon végére eléggé megfáradt „törzstagokat” pihenőre engedte, s így lehetőséget ad olyanoknak, akik rövidebb-hosszabb idő óta a válogatott kapuján dörömbölnek – olvasható a magyar férfi-vízilabdaválogatott hivatalos honlapján.

Pénteken és szombaton összesen három kétkapuson bizonyíthatnak a válogatottba aspirálók. Az ellenfél a Horkai György által irányított juniorválogatott lesz.

„A külföldiek még játszanak, az idősebbek hadd pihenjenek, illetve az is szempont volt, hogy a most meghívottak az idősebbek nélkül talán nagyobb lehetőséget kapnak a bizonyításra” – mondta Benedek Tibor a Vlv.hunak.

A magyar válogatott az új évben először január 12-én találkozik majd, s néhány edzést követően elutazik Sibenikbe, a horvátok elleni január 14-ei világliga-selejtező helyszínére.

Kapusok: Bisztritsányi Dávid, Lévai Márton

 

Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Csapó Miklós, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Kovács Gábor, Salamon Ferenc, Sánta Dániel, Török Béla, Zalánki Gergő

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.