Bundabotrány: 25 éves eltiltásokat osztottak ki

A Dunaszerdahely labdarúgócsapatának összesen hat korábbi és jelenlegi labdarúgóját meszelték el.

BL
2013. 12. 18. 12:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vád szerint Ivan Ziga és Marian Dirnbach volt a bundabotrány két kulcsfigurája, ők vesztegették meg a gárda jelenleg is aktív négy tagját. Ők mindketten 25 évre szóló eltiltást kaptak, míg Tomas Hubert, Michal Diant és Marek Bozont egyformán 18, a korábbi szlovák válogatott Ivan Hodurt pedig 14 esztendőre tiltották el a játéktól.

A futballisták a hírek szerint 60 ezer eurót kaptak azért, hogy az ázsiai maffia megrendelésének megfelelő eredmények megszületését elősegítsék.

Nemrégiben őrizetbe vették az FC Nyitra két futballistáját, akiket azzal gyanúsítanak, hogy még 2011-ben az MTK, valamint a cseh Bohemians elleni barátságos mérkőzések eredményét manipulálták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.