Ciprusi győzelem a Tennis Classicson

A döntő első néhány percében egy labdaszedő helyettesítette a későbbi nyertest.

BL
2013. 12. 03. 22:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A finálé előtt az elődöntőben alulmaradt francia Jo-Wilfried Tsonga és német Tommy Haas páros bemutatót tartott a korábban szeniormeccset vívott ausztrál Pat Rafterrel és a svéd Mats Wilanderrel. A rendkívül szórakoztató és látványos röptecsatákban gazdag találkozót a Rafter, Haas duó nyerte meg 7:6-ra.

Ekkor már csak egy maradt hátra a gála öt mérkőzéséből, ennek során a 2006-ban Australian Open-döntős Bagdatísz és a sérült spanyol David Ferrer helyére beugrott Monfils csapott össze. A küzdelmes labdamenetek mellett ezúttal is maradt hely a mókának: a szakállas ciprusi az elődöntőhöz hasonlóan egy labdaszedőt küldött a pályára maga helyett pár percig, míg showmannek sem utolsó riválisa hol elcsente a hálótartó vasat, hol pedig beállt önkéntes vonalbírónak, s addig az igazi vonalbírónak adta az ütőjét.

A budapesti torna zárófelvonását végül 9:7-re nyerte a meghívott négy jelenlegi éljátékos közül a világranglistán leghátrébb (a 87. helyen) álló Bagdatísz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.