Döntőt játszik a magyarokat kiejtő csapat

A brazilok játszanak majd a házigazdák válogatottjával a döntőben a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon.

PR
2013. 12. 20. 22:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eredmény, elődöntő:
Brazília–Dánia 27-21 (14-10)

A magyarokat a negyeddöntőben kétszeri hosszabbítás után búcsúztató dél-amerikaiak a pénteki második elődöntős mérkőzésen az első félidő nagy részében irányították a játékot, s egyes időszakokban hat góllal is vezettek.

A szünetre négygólos előnnyel vonultak az öltözőbe, majd a második játékrész elején ehhez még kettőt hozzátettek. A dánok a hajrához közeledve négyre csökkentették a különbséget, úgy tűnt, akár kiélezett is lehet a végjáték, de a brazilok újítani tudtak, fontos gólokat lőttek, és megtörték ellenfelük ellenállását. A két csapat a csoportkörben is összecsapott egymással, akkor is a dél-amerikaiak nyertek, mégpedig 23-18-ra.

Korábban:
Szerbia–Lengyelország 24-18 (14-6)

A vasárnapi, belgrádi program:
a 3. helyért:
Lengyelország–Dánia 14.30 h
döntő:
Szerbia–Brazília 17.15 h

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.