Egy hatossal küldték haza az Arsenalt Manchesterből

A City nem kegyelmezett az Ágyúsoknak, akik még így is vezetik a ligát.

GB
2013. 12. 14. 20:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó előtt a tabella negyedik helyét elfoglaló City már a 14. percben 2–0-ra vezetett, de egygólos előnnyel ment pihenőre. A második játékrész elején még tartotta magát a londoni csapat, a félidő közepéig egy gólváltás után maradt az egygólos City-előny, ám ezt követően állva hagyta riválisát a manchesteri együttes.

A manchesteriek így három pontra megközelítették az Arsenalt, feljöttek a második helyre, és hazai pályán továbbra is százszázalékos a mérlegük.

Chelsea hazai pályán egy góllal nyert a kieső helyen álló Crystal Palace ellen az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, szombaton. José Mourinho együttese ezzel két pontra megközelítette a listavezető Arsenalt, és a Manchester Cityt megelőzve a második helyet foglalja el a tabellán.

A Cardiff otthonában 1-0-ás vereséget szenvedett West Bromwich Albionban Gera Zoltán nem lépett pályára.

Premier League, 16. forduló:
szombat:

Manchester City–Arsenal 6–3 (2-1)
Cardiff City–West Bromwich Albion 1–0 (0-0)
Chelsea–Crystal Palace 2–1 (2-1)
Everton–Fulham 4–1 (1-0)
Newcastle United–Southampton 1–1 (1-0)
West Ham United–Sunderland 0–0

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.