Eléggé furcsa eredmény született az NHL-ben

Ritkán fordul elő, hogy egy sereghajtó nyolc gólt üssön az NHL-ben. Most ez történt.

BuL
2013. 12. 06. 11:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyugati sereghajtó Edmonton Oilers 8-2-re legyőzte a Colorado Avalanche csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján. A kanadai együttes az első harmadban 3-0-ra vezetett, majd feljöttek egy gólra a vendégek. Ezt követően azonban ismét csak az Oilers volt a pályán. A hazaiaktól Taylor Hall mesterhármast ütött.

A Canadiens de Montréal az ősi rivális Boston Bruinst verte 2-1-re, és így az utolsó kilenc mérkőzésen 17 pontot gyűjtött, amivel csoportjában az élre állt.

Toronto Maple Leafs – Dallas Stars 3-2, hosszabbítás után
Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks 5-1
Buffalo Sabres – New York Rangers 1-3
Canadiens de Montréal – Boston Bruins 2-1
Tampa Bay Lightning – Ottawa Senators 3-1
Florida Panthers – Winnipeg Jets 5-2
Minnesota Wild – Chicago Blackhawks 4-3
St. Louis Blues – New York Islanders 5-1
Nashville Predators – Carolina Hurricanes 2-5
Edmonton Oilers – Colorado Avalanche 8-2

A keleti listavezető Pittsburgh Penguins a sérült orosz Jevgenyij Malkin nélkül is meglepően simán, 5-1-re verte a szintén remek formában lévő San Jose Sharks alakulatát. Az ötszázadik NHL-mérkőzésén szereplő Sidney Crosby három gólpasszt adott, és immár 42 ponttal vezeti a pontlistát.

A karolinai Jeff Skinner mesterhármassal vette ki részét a Nashville Predators legyőzésében. A New York Islanders összesítésben és idegenben is sorozatban nyolcadik alkalommal kapott ki.

A Toronto Maple Leafs annak ellenére tudta hosszabbítás után 3-2-re verni a Dallas Starst, hogy a rivális 50-24-re nyerte a kapura lövést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.