„Erősít” az Arsenal

A combizomsérülése miatt három hónapja nem futballozó Lukas Podolski a héten újra edzésbe áll klubjánál.

WL
2013. 12. 03. 15:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arsene Wenger, a londoni gárda vezetőedzője azt mondta, a német válogatott csatár a szerdai, Hull City elleni mérkőzés után kezdhet ismét együtt gyakorolni a társakkal, „de így is legalább egy hétre van szükség ahhoz, hogy ismét bevethető állapotba kerüljön”.

Podolski augusztus végén, a török Fenerbahce ellen megvívott Bajnokok Ligája-selejtezőn sérült meg, azóta a támadósorban csak a francia Olivier Giroud-ra számíthatott Wenger.

Az Arsenalnak égető szüksége van Podolski visszatérésére, a csapatnak ugyanis a következő 28 napban nyolc tétmérkőzése lesz, köztük közvetlen üldözői, a Chelsea és a Manchester City elleni rangadók. Az Ágyúsok 13 forduló után négypontos előnnyel vezetik a Premier League tabelláját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.