Év játékosa: Görbicz és Tomori is esélyes

A Győri Audi ETO KC, illetve az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa is jelölt az év legjobb női kézilabdázója címre.

2013. 12. 20. 19:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megméretést a Handball-planet.com szaklap szervezi, szavazni január 5-ig lehet. A szakmai zsűri posztonként három játékost nevezett meg, Görbicz az irányítók, Tomori pedig a balátlövők között került fel a szűk listára.

A Bajnokok Ligája-győztes győri csapatból további három játékos – a norvég Katrine Lunde a kapusok, a montenegrói Katarina Bulatovic a jobbátlövők, a norvég Heidi Löke pedig a beállók között – érintett, így ez az együttes „adja” a legtöbb jelöltet.

A férfiak december elején zárult versengésében Nagy László lett a legjobb jobbátlövő, összesítésben pedig a második helyen végzett az elsősorban irányítóként játszó horvát Domagoj Duvnjak mögött.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.