Földrengést okoztak az amerikaifoci-drukkerek

A Richter-skála szerinti 1-es és 2-es fokozat közötti földmozgást a szurkolók lelkes ugrálása okozta.

VZ
2013. 12. 04. 13:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Seahawks a New Orleans Saints csapatát fogadta hétfő este hazai pályán. A seattle-i együttes 34–7-re legyőzte riválisát, a szurkolók pedig annyira örültek a CenturyLink Field Stadionban aratott sikernek, hogy ugrálásuk gyenge, a CNN amerikai hírcsatorna által idézett John Vidale szeizmológus szerint 1-es és 2-es fokozat közti földrengést váltott ki a létesítmény közelében. A legerősebb földmozgást a Seahawks egyik touchdownja (hatpontos gólt érő átadása) után mérték az első negyed végén.

Győzelmével a nyugati parti gárda elsőként biztosította helyét az NFL rájátszásában. Russel Wilson, a hazaiak irányítója 30 passzkísérletéből 22 sikeres volt, 310 yarddal és három touchdownnal zárta az összecsapást. Továbbá NFL-rekordot állított be azzal, hogy második szezonjában már a 22. alapszakasz-győzelmét könyvelhette el, ráadásul saját közönsége előtt továbbra is hibátlan (14 győzelem).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.