Gattuso: Öngyilkos leszek

A korábbi olasz válogatott labdarúgó abszurdnak tartja, hogy bundázással gyanúsítják.

BL
2013. 12. 18. 14:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz média kedden tudatta, hogy a világbajnok és kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Gennaro Gattuso ellen is nyomoznak a hatóságok az olaszországi labdarúgó-bundabotrányban, csakúgy, mint Cristian Brocchi ellen.

„Dühös vagyok és sértettnek érzem magam. Ez az egész abszurd és hihetetlen – reagált a hírre a Sportmediaset televíziónak Gattuso. – Azt sem tudom, mit is jelent a meccsek manipulálása, hogyan kell nekikezdeni.\" Hozzátette, biztos benne, hogy minden tisztázódni fog a vizsgálat végére.

A La Repubblica Sportnak nyilatkozva tovább ment: „Ha bármit bizonyítani tudnak, akkor kész vagyok akár az utcára menni, és tudom, hogy ez erősen hangzik, de öngyilkos lenni. Aki ismer, tudja, hogy edzőmeccsen sem tudtam veszteni, de még a barátokkal kártyázva sem. Sértett és dühös vagyok. Tisztázni akarok mindent, hogy ne essen folt a karrieremen.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.