Gera Zoltán újra teljes jogú PL-játékos

A futballista nem csak epizodistája volt a WBA-nak. Kezdőként pontszerzésig vezette csapatát Angliában.

BuL
2013. 12. 26. 18:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gera Zoltán közel egy év után először volt kezdő a West Bromvich Albionban, mely csütörtökön 1–1-es döntetlent ért el a Tottenham vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.

A magyar válogatott támadó – aki január 5-én szenvedett keresztszalag-szakadást – 77 percet játszott a londoni mérkőzésen.

A forduló előtt a listavezető Liverpoollal azonos ponttal álló Arsenal sokáig nem bírt az alsóházi West Ham Uniteddel, mely a második félidő elején előnyhöz jutott, sőt, ezt követően több nagy helyzetet is kihagyott. Arsene Wenger együttese aztán egy potyagóllal egyenlíteni tudott, majd megfordította a meccset, és 3–1-re nyert.

Az eddig harmadik Manchester City 2-1-re legyőzte az éllovas Liverpoolt az esti meccsen, így ismét az Arsenal vezeti a tabellát. A játéknap rangadóján a vendég liverpooliak szereztek vezetést, ám a hazaiak még az első félidőben fordítottak. A fordulás után mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, gól azonban már nem született, így az Arsenal került a tabella első, míg a City a második helyére, a Liverpool pedig visszacsúszott a negyedik pozícióba.

Premier League, 18. forduló:

Manchester City-FC Liverpool 2-1 (2-1)
Aston Villa–Crystal Palace 0–1 (0-0)
Cardiff City–Southampton 0–3 (0-3)
Chelsea–Swansea City 1–0 (1-0)
Everton–Sunderland 0–1 (0-1)
Newcastle–United-Stoke City 5–1 (1-1)
Norwich City–Fulham 1–2 (1-1)
Tottenham Hotspur–West Bromwich Albion 1–1 (1-1)
West Ham United–Arsenal 1–3 (0-0)

korábban:
Hull City–Manchester United 2–3 (2-2)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.