Husztiék az utolsó pillanatban mentettek

Huszti Szabolcs csapata, a Hannover hazai pályán 0–3-ról mentett pontot a vendég Nürnberg ellen.

PR
2013. 12. 14. 19:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első félidőben maximálisan a kiesés elől menekülő nürnbergiek akarata érvényesült a pályán, hiszen háromgólos előnnyel térhettek pihenőre. Fordulás után jelentős fordulat következett, végül a Hannovernek hatalmas hajrával a 92. percben sikerült egyenlítenie. Huszti végig a pályán volt, s egy gólpasszal járult hozzá csapata teljesítményéhez.

A címvédő Bayern München esélyeshez méltóan nyert otthon a Hamburg ellen, s ezzel 41 mérkőzésesre javította veretlenségi rekordját a Bundesligában. A legutóbb Bajnokok Ligája-döntős Dortmund 0–2-es állásról visszakapaszkodva harcolt ki döntetlent Hoffenheimben, ezzel ugyanakkor 12 pontra nőtt a hátránya a Bayernnel szemben.

Eredmény:
Bayern München–Hamburger SV 3–1 (1–0)
FC Augsburg–Eintracht Braunschweig 4–1 (3–0)
FSV Mainz–Borussia Mönchengladbach 0–0
Hannover 96–Nürnberg 3–3 (0–3)
Hoffenheim–Borussia Dortmund 2–2 (2–1)

pénteken játszották:
Hertha BSC–Werder Bremen 3–2 (2–2)

később:
VfL Wolfsburg–VfB Stuttgart 18.30

vasárnap játsszák:
Schalke 04–Freiburg 15.30
Bayer Leverkusen–Eintracht Frankfurt 17.30

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.