Még öt évig Deutsch Tamás marad az MTK elnöke

Az MTK Sportegyesület közgyűlése újabb öt évre Deutsch Tamást választotta meg elnöknek.

MD
2013. 12. 23. 10:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendkívüli tisztújításra azért került sor, mert a Budapest Sport Egyesület (BSE) MTK-ba történő beolvadásának folyamata jogi értelemben, a Fővárosi Törvényszék november 29-i végzésével lezárult, emiatt elengedhetetlenné vált a tisztségviselők újraválasztása – tájékoztatta az MTK az MTI-t.

A BSE beolvadásával Magyarország egyik legnagyobb sportegyesületévé váló MTK szombati küldöttgyűlése Mincza-Nébald Ildikó olimpiai bronzérmes párbajtőrözőt és Tóth Andrást, a BSE eddigi ügyvezető igazgatóját választotta meg alelnöknek.

Az elnökségbe bekerült többek között Berényi János, a Nemzeti Külgazdasági hivatal (Hungarian International Trade Agency – HITA) elnöke, Deutsch Péter, az MTK ügyvezető elnöke, Rajna András olimpiai ezüstérmes kajakozó és S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.