Meglepték a lokistákat Véber Gyuriék

Az újonc Mezőkövesd kétgólos hátrányát ledolgozva meglepetésre 2-2-es döntetlent ért el a DVSC-TEVA ellen.

TK
2013. 12. 06. 20:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két nyertes, kapott gól nélküli hazai mérkőzés után a Mezőkövesd a 28. percben hátrányba került az esélyesebb Debrecen ellen.

Fordulás után támadóbbá alakította csapatát Véber György, a hazaiak trénere. Bognár egyenlíthetett volna, de lövését Novakovic hárította, az ellentámadásból pedig Bouadla megszerezte a vendégek második gólját. A kövesdiek azonban nem adták fel, és a 68. percben Melczer büntetőjével szépítettek. A jól küzdő és lendületes hazaiak a 82. percben egy védelmi megingást követően Harsányi révén kiegyenlítettek, így meglepetésre pontot szereztek.

A hazaiak pontszerzésükkel megszakították a hajdúságiak négymeccses győzelmi sorozatát, ugyanakkor a DVSC veretlenségi szériája immár kilenc találkozóra nőtt.

17. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC – DVSC-TEVA 2-2 (0-1)
Mezőkövesd, 2000 néző. v.: Vad II.
gólszerzők: Melczer (68., 11-esből), Harsányi (82.), illetve Kulcsár (28.), Se. Bouadla (53.)
sárga lap: Kiss M. (35.), Bogdány (84.), illetve Kulcsár (24.), Se. Bouadla (65.), Lázár (66.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Horváth – Hegedűs Cs., Szalai V., Vaskó, Gévay – Hegedűs D. – Kiss M. (Bogdány, a szünetben), Bognár I., Melczer, Pilibaitis (Harsányi, a szünetben) – Menougong (Farkas B., 89.)

DVSC-TEVA: Novakovic – Lázár (Brkovic, 74.), Máté, Mészáros, Korhut – Bódi, Ludánszki, Szakály, Se. Bouadla (Dombi, 84.) – Kulcsár, Sidibe

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.