Moniznak mennie kell a Fraditól

Az FTC labdarúgócsapatának vezetősége szerződést bont Ricardo Moniz vezetőedzővel.

MD
2013. 12. 01. 20:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az elmúlt 8 bajnoki mérkőzésen megszerezhető 24 pontból mindössze 6-ot gyűjtött be az együttes, ami 25 százalékos teljesítménynek felel meg, így a változtatás szükségszerűvé vált” – áll az indoklásban.

A 49 éves holland szakember 2012 augusztusában vette át a zöld-fehér csapat irányítását, első szezonjában a bajnokságban ötödik lett a gárdával, megnyerte a Ligakupát, majd idén júliusban szerződést hosszabbított 2016-ig. A 2013/14-es idényt is jól kezdték vele a ferencvárosiak, az utóbbi hetekben azonban jelentősen visszaesett a csapat teljesítménye.

A következő két tétmérkőzésen Máté Csaba látja el a vezetőedzői teendőket – közölte az FTC.

Ez a második edzőváltás a mostani szezonban, korábban az Újpestnél a szerb Nebojsa Vignjevic váltotta a Marc Leliévre–Kozma István duót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.