Nagy László „félig” a világ legjobbja

A veszprémi jobbátlövő pozícióján és a közönségszavazatok alapján is az első helyen végzett. Összesítésben 2.

GB
2013. 12. 03. 4:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német Hamburg horvát irányítója, Domagoj Duvnjak végzett az első helyen a Handball-planet szakportál idei szavazásán. A versenybizottság 11 tagja összesítésben neki adta a legtöbb voksot (35). Nagy László 26 szavazattal végzett a 2. helyen, míg a bronzérem a világ idei legjobb beállósáé, a spanyol Julen Aguinagalde-é (23) lett.

Érdekesség, hogy a 2011-ben győztes Nagy a közönségszavazatok alapján megint tarolt: 144 851 szavazatból 23 528-ot összesített. Egy másik magyar, a Vajdaságból származó, immár a spanyol válogatottat erősítő Sterbik Árpád a szakírók véleménye alapján az ötödik helyen végzett, de a kapusok között őt látták a legjobbnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.