Nem egészséges, de utazik Zácsik a vb-re

A vb-re 16 játékos nevezhető, a keretben jelenleg 18-an vannak, és mindenki kiutazik a tornára.

TK
2013. 12. 04. 14:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajdu János szövetségi kapitány az MTI-nek szerdán az algyői edzőtáborból elmondta: a ferencvárosi átlövő kedden edzett és játszott a szegedi fiúificsapat elleni felkészülési mérkőzésen, szerdán pedig további orvosi vizsgálatokon esett át.

„Napról napra egyre jobban terheljünk Zácsikot, és nincs olyan ok, ami miatt nem utazhatna velünk. A hasa fáj, a leletei negatívak. Kijön velünk Újvidékre, és ott meglátjuk, mi lesz” – jelentette ki a kapitány.

A vb-re 16 játékos nevezhető, a keretben jelenleg 18-an vannak, és mindenki kiutazik a tornára. A válogatott pénteken megy Újvidékre, és másnap kezd a vb-n. Először Csehország, december 9-én Tunézia, 10-én Ausztrália, 12-én Románia, 13-án pedig Németország lesz az ellenfél.

A csoportból a legjobb négy jut a nyolcaddöntőbe. Az elnökség a negyeddöntőbe jutást tűzte ki célul, a játékosok bíznak benne, hogy dobogóra állhatnak, akárcsak, tavaly, a bronzéremmel zárult Eb-n.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.